PŘEDČÍTAČ O PRÁZDNINÁCH

07.07.2012 13:17

 

Někteří z Vás projevili zájem chodit do Slezské nemocnice v Opavě i o prázdninách, proto jsme oslovili náš kontakt v nemocnici o další informace (viz níže). Případní zájemci o účast na projektu Předčítač a jeho akcích se nám mohou ozvat zde na facebooku anebo na e-mailu asociace@centrum.cz. 
 
DALŠÍ INFORMACE O PŘEDČÍTAČI O PRÁZDNINÁCH:
 
NEMOCNICE PROJEVILA ZÁJEM O NÁVŠTĚVY PŘEDČÍTAČŮ NA ODDĚLENÍ LDN!!!
Jde o návštěvy starších pacientů na tomto oddělení - Předčítači by těmto pacientům dělali společnost, povídali si s nimi, případně jim četli nebo s nimi hráli nějaké společenské hry.
DOBROVOLNÍKY NA LDN UVÍTAJÍ: "...stačí se hlásit na sesterně. Nic než dobrá vůle a zájem ulehčit těžké stáří těmto lidem opravdu není zapotřebí. Za některými vůbec nikdo nepřijde, takže budou rádi. Sestřičky říkaly, že nejlepší to bude v návštěvních hodinách, tj. denně od 14,00 do 18,00 hod. Dopoledne že je frmol. LDN se nazývá zde geriatricko doléčovací odd. Sídlí v budově naproti "klášteru" , z jedné strany je oční odd. a z druhé strany budovy je GDO-LDN. ..." (náš kontakt v nemocnici).
 
Po domluvě lze předčítat také dětem na Dětském oddělení Slezské nemocnice, a to tradičně od cca 11:45 (délka předčítání závisí na časových možnostech předčítače, zájmu dětí a situaci na oddělení - při příjezdu nového pacienta na pokoj, kde se předčítá, je lepší uvolnit prostor pro pohyb doktorů a dalšího personálu).
 
PŘEDEM DĚKUJEME VŠEM PŘEDČÍTAČŮM (BÝVALÝM, STÁVAJÍCÍM I TĚM BUDOUCÍM) ZA JEJICH ZÁJEM A OCHOTU!!!